Следвайте Гласове в ТелеграмНяма война с правителството, а кампания на сглобката

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНяма война с правителството, а кампания на сглобката
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Добре е да закрият служебните кабинети - няма да има нови Асен Василев и Кирил Петков

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Няма война с държавното управление, а акция на сглобката против президента

Най-добре и обикновено е Движение за права и свободи да влезе публично в ръководещата коалиция 

Стига борба по тематиката Украйна! Някой желае да приказва от името на присвоената народна власт, само че разединението на обществото ще спре, когато всеки е свободен да си каже и намерим пресечната точка

Не имам вяра в искреността на причините им за 24 май

Призовавам малко по-спокойно да използваме думата " война ", още повече когато знаем какво става на няколкостотин километра от нас. Така вицепрезидентът Илияна Йотова отговори на въпроса във война ли са президентството с държавното управление в предаването " На фокус " по Нова тв.

  " Не, несъмнено не ", бе безапелационният й отговор на въпроса на Лора Крумова. По думите на Йотова обаче следим " една акция на сглобката против българския президент. "

Не виждам смяна в позицията му, отхвърли тя и допускането, че Румен Радев се е радикализирал след визитата у нас на украинския президент. Напомни, че срещата им със Зеленски е била открита, за разлика от закритата в Министерския съвет. И изказаната позиция на Радев там е излагана към този момент от него и отвън, и в България.

Тя посъветва да се обърне фокусът в предаването " На фокус ", запитана за какво Радев е споделил, че Украйна упорства да води тази война. И изясни, че обществото, в това число тя персонално, дълго е чакало постоянен кабинет и че съставянето му е добра вест макар

" съмнителната коалиция ", която в този момент ръководи

Но логичност и бистрота в ръководството се чакали от този постоянен кабинет, а в този момент Йотова не намира такава.

Стабилност - социално-икономическа, господство на закона, спор пред очите на българските жители чакат тя и хората. Тъкмо похвалихме закона на Крум Зарков във връзка с отчетността на основния прокурор - единствената похвала в отчета на Брюксел, и единствено след няколко дни се внесе корекция, която го обезсмисля. Затова споделям, че не намирам логиката, даде образец Илияна Йотова.

Очевидно има разнообразни отзиви по тематиката Украйна, само че дано понижим тази борба и тази гравитация все надолу, тъй като разделянето в обществото до нищо положително не води, прикани вицепрезидентът. И съобщи, че е уверена, че президентската институция работи за единството на обществото.

" А това, че някой желае да приказва от името на

присвоената народна власт - ще има единство тогава, когато вие се съгласявате с това, което ние мислим,

в противен случай е! ", съобщи Йотова. Единение ще има тогава, когато всеки си каже какво мисли и се откри общата консенсусна точка, даде рецептата тя.

Източници: NOVA,  " 24 часа "

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР